Hulmursisolering

Efterisolering af ydervæg kan nemt give en billigere varmeregning og forbedre indeklimaet

Hulmursisolering

Vink farvel til kuldetræk i væggene

Isolering i enhver hulmur vil med tiden falde sammen. Især i ældre huse vil man opleve en lang række kolde områder på indervæggen, hvis hulmursisoleringen er faldet sammen.

Får du isoleret din hulmur vil du med sikkerhed opleve et mere behageligt miljø i din bolig. Især i de kolde vinterperioder har det en stor effekt på indeklimaet. Kuldetræk fra væggene og fodkulde er nogle af de klassiske effekter ved hulmure uden ordentlig isolering. Vi klarer både isolering af hulmur ved eksempelvis tilbygninger eller nybyg, samt efterisolering af hulmur.

Holdbare løsninger

Med mere end 10 års erfaring som isoleringsfirma er du med os sikker på, at arbejdet bliver udført efter højeste standarder. Vi har stor faglig stolthed, hvorfor vi også gør meget ud af at levere holdbare løsninger.

Dine behov kommer altid forrest uanset hvilken isoleringsopgave, du skal bruge hjælp til. Er du i tvivl om noget før, imens eller efter opgaven er udført, tager vi gerne en gennemgående snak med dig. Vores faglige viden gør os i stand til at rådgive dig med langt de fleste isoleringsopgaver.

Du kan regne med os

Hos Vestegnens Isolering gør vi kun brug af markedets bedste materialer og udstyr. Vores mål er altid at levere et tilfredsstillende resultat, som du kan nyde i mange år fremadrettet. Som erfarent isoleringsfirma føler vi os forpligtede til at hjælpe med at skabe et godt omdømme for håndværkerbranchen.

Du kan altid regne med os når det kommer til tidsplanlægning, deadlines og andre aftaler. Vi kommer altid til tiden og sørger for at informere dig om alt, hvad vi foretager os i din bolig. Når vi er færdige med opgaven sørger vi desuden for at rydde godt op.

Få et tilbud

Har du flere spørgsmål til vores hulmursisolering, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tag endelig fat i os på telefon 31 26 98 18, e-mail info@v-isolering.dk eller gennem vores online kontaktformular. Så skræddersyr vi et tilbud til netop din bolig.

Få tilskud til isolering

Det er muligt at få tilskud til håndværksydelser på der medfører energi- og klimaforbedringer på boligen, såsom hulmursisolering, loftisolering mm.

Vi hjælper gerne med at beregne størrelsen på dit energitilskud, samt med papirarbejdet i denne forbindelse.