Hulmursisolering

Efterisolering af ydervæg kan nemt give en billigere varmeregning og forbedre indeklimaet

Hulmursisolering

Efterisolering af ydervæg kan nemt give en billigere varmeregning og forbedre indeklimaet

hulmursisolering

Farvel til træk med hulmursisolering

Isolering i enhver hulmur vil med tiden falde sammen. Især i ældre huse vil man opleve en lang række kolde områder på indervæggen, hvis hulmursisoleringen er faldet sammen.

Med veludført hulmursisolering vil du med sikkerhed opleve et mere behageligt miljø i din bolig. Især i de kolde vinterperioder har det en stor effekt på indeklimaet. Kuldetræk fra væggene og fodkulde er nogle af de klassiske effekter ved hulmure uden ordentlig isolering. Vi klarer både isolering af hulmur ved eksempelvis tilbygninger eller nybyg, samt efterisolering af hulmur.

Holdbare løsninger

Med mere end 10 års erfaring som isoleringsfirma er du med os sikker på, at arbejdet bliver udført efter højeste standarder. Vi har stor faglig stolthed, hvorfor vi også gør meget ud af at levere holdbare løsninger.

Dine behov kommer altid forrest uanset hvilken isoleringsopgave, du skal bruge hjælp til. Er du i tvivl om noget før, imens eller efter opgaven er udført, tager vi gerne en gennemgående snak med dig. Vores faglige viden gør os i stand til at rådgive dig med langt de fleste isoleringsopgaver.

Har du eksempelvis yderligere behov for hjælp til isolering af loft eller krybekælder, står vi klar med den rette løsning.

hulmursisolering

Du kan regne med os

Hos Vestegnens Isolering gør vi kun brug af markedets bedste materialer og udstyr. Vores mål er altid at levere et tilfredsstillende resultat, som du kan nyde i mange år fremadrettet. Som erfarent isoleringsfirma føler vi os forpligtede til at hjælpe med at skabe et godt omdømme for håndværkerbranchen.

Du kan altid regne med os når det kommer til tidsplanlægning, deadlines og andre aftaler. Vi kommer altid til tiden og sørger for at informere dig om alt, hvad vi foretager os i din bolig. Når vi er færdige med din hulmursisolering sørger vi desuden for at rydde godt op.

Få et tilbud

Har du flere spørgsmål til vores hulmursisolering, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tag endelig fat i os på telefon 31 26 98 18, e-mail info@v-isolering.dk eller gennem vores online kontaktformular. Så skræddersyr vi et tilbud til netop din bolig.

Få tilskud til isolering

Det er muligt at få tilskud til håndværksydelser på der medfører energi- og klimaforbedringer på boligen, såsom hulmursisolering, loftisolering mm.

Vi hjælper gerne med at beregne størrelsen på dit energitilskud, samt med papirarbejdet i denne forbindelse.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, vores kunder ofte stiller.

Hvor meget koster hulmursisolering?

Prisen på hulmursisolering afhænger i høj grad af opgavens omfang og karakter, men vil generelt ligge et sted mellem 120 – 200 kr. pr. m2 inklusiv moms. Vi ved at ingen to opgaver er ens, hvorfor vi altid skræddersyr vores priser til den enkelte opgave.

Kan hulmursisolering betale sig?

Oftest vil hulmursisolering være en god investering, som vil tjene sig selv hjem efter relativt kort tid, gennem besparelser på varmeregningen. Derudover vil der ske en forbedring af indeklimaet og boligen vil typisk også stige i værdi, og være nemmere at sælge.

Hvilket materiale er bedst til hulmursisolering?

Hos Vestegnens Isolering benytter vi udelukkende papiruldsisolering af højeste kvalitet fra førende leverandører som Papiruld Danmark og Climacell når vi udfører hulmursisolering. Dette sørger for uovertruffen tæthed samt lang holdbarhed. Papiruld er et miljøvenligt materiale, som samtidig er både brand- og skadedyrshæmmende.

Vælg bæredygtigt og klimavenligt med træfiberisolering

Hos Vestegnens Isolering værner vi om miljøet og vi stræber efter at mindske vores CO2-udledning, ved hele tiden at tænke bæredygtighed ind i vores processer og fremgangsmåder. Vores seneste initiativ indebærer anvendelse af træfibre som isoleringsmateriale. Det er en bæredygtig løsning, da materialet er fremstillet af genanvendte træfibre, og produktionen har en negativ CO2-udledning på ca. -40 kg pr. m2. Sammenlignet med andre isoleringsmaterialer som glasuld, stenuld og EPS, har træfiber et langt mindre klimaaftryk.

Udover at være bæredygtigt, er træfiber også et effektivt isoleringsmateriale. Det er velegnet til at reducere varmetab og støj, samtidig med at det tillader bygningen at ånde og undgå kondensproblemer. Træfiberisolering er også et brandhæmmende materiale og er velegnet til at beskytte mod skadedyr og skimmelsvamp.