Isolering af skunk

Effektiv isolering udført af professionelle fagmænd

Isolering af skunk

Effektiv isolering udført af professionelle fagmænd

isolering af skunk

Få en grundig isolering af skunk

Ofte bliver skunken overset, når det kommer til at isolere sin bolig. Det kan dog medføre en væsentlig forbedring at få udført en grundig isolering af skunk. Vi skræddersyr en løsning der passer til netop din bolig.

Hvis du har oplevet kuldetræk, høj varmeregning eller lignende kan det være et tegn på, at din skunk trænger til at blive efterisoleret. Herefter bliver det nemmere at varme boligen op og sågar holde på varmen. Vi hjælper med at rådgive dig inden projektet påbegyndes, så du er sikker på, at løsningen matcher dine behov.

Service af topkvalitet

Med over 10 års erfaring i branchen tør vi godt sige, at vi har styr på vores håndværk. Derfor føler vi os også forpligtede til at levere resultater der lever op til dine forventninger. Med fokus på kvalitet har vi udvalgt branchens bedste materialer og udstyr til vores løsninger.

Efter vi har isoleret skunk i din bolig sørger vi for at evaluere på resultatet og rydde godt op efter os selv. Det gør vi for at sikre en god oplevelse for dig fra start til slut i processen. Desuden sørger vi for at informere dig om eventuelle udfordringer så snart vi opdager dem. Heraf finder vi den mest optimale løsning, der passer til dig.

Ville din bolig eksempelvis gavne af isolering af krybekælder eller professionel hulmursisolering, står vi klar til at få dig i mål.

isolering af skunk

Fordele ved isolering af skunk

Der er mange gode fordele ved at få efterisoleret skunk i sin bolig. Da det ofte bliver overset af boligejere vil det være en af de steder, hvor der typisk laves en markant forbedring. Efter en isolering vil du kunne nyde godt af følgende fordele:

Billigere varmeregning
Bedre indeklima
Forbedring af energimærket til din bolig

Kontakt os

Skal du have isoleret skunk i din bolig? Eller har du yderligere overvejelser inden du ønsker et tilbud? Vi hjælper gerne med at afklare din opgave uanset omfanget. Få professionel rådgivning af os allerede i dag. Ring til tlf. 31 26 98 18, skriv til e-mail info@v-isolering.dk eller udfyld vores online kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage lige straks!

Få tilskud til isolering

Det er muligt at få tilskud til håndværksydelser på der medfører energi- og klimaforbedringer på boligen, såsom hulmursisolering, loftisolering mm.

Vi hjælper gerne med at beregne størrelsen på dit energitilskud, samt med papirarbejdet i denne forbindelse.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, vores kunder ofte stiller.

Hvad er en skunk?

Skunken er mellemrummet mellem den øverste etages væg og det nederste af taget. De fleste huse med udnyttede tagetager eller loft har en skunk. Skunke kan være meget forskellige fra bolig til bolig, men er oftest trekantet.

Hvilket materiale bruges til isolering?

Hos Vestegnens Isolering benytter vi udelukkende papiruldsisolering af højeste kvalitet fra førende leverandører som Papiruld Danmark og Climacell. Dette sørger for uovertruffen tæthed samt lang holdbarhed. Papiruld er et miljøvenligt materiale, som samtidig er både brand- og skadedyrshæmmende.

Hvorfor er det en god idé at isolere skunk?

Har skunken ingen- eller mindre en 175 mm isolering, er det en god idé at få det efterisoleret, for at opnå fordelene. Disse fordele er bl.a. formindsket varmetab gennem skunken, så din varmeregning bliver mindre, og du får et mere behageligt indeklima.

Vælg bæredygtigt og klimavenligt med træfiberisolering

Hos Vestegnens Isolering værner vi om miljøet og vi stræber efter at mindske vores CO2-udledning, ved hele tiden at tænke bæredygtighed ind i vores processer og fremgangsmåder. Vores seneste initiativ indebærer anvendelse af træfibre som isoleringsmateriale. Det er en bæredygtig løsning, da materialet er fremstillet af genanvendte træfibre, og produktionen har en negativ CO2-udledning på ca. -40 kg pr. m2. Sammenlignet med andre isoleringsmaterialer som glasuld, stenuld og EPS, har træfiber et langt mindre klimaaftryk.

Udover at være bæredygtigt, er træfiber også et effektivt isoleringsmateriale. Det er velegnet til at reducere varmetab og støj, samtidig med at det tillader bygningen at ånde og undgå kondensproblemer. Træfiberisolering er også et brandhæmmende materiale og er velegnet til at beskytte mod skadedyr og skimmelsvamp.