Isolering af krybekælder

Fryser du om tæerne, eller ønsker du generelt et bedre indeklima?

Isolering af krybekælder

Fryser du om tæerne, eller ønsker du generelt et bedre indeklima?

isolering af krybekælder

Hold på varmen med isolering af krybekælder

Varmen slipper nemt ud af din bolig hvis krybekælderen ikke er grundigt isoleret. Det kan medføre et ubehageligt indeklima samt en større varmeregning. Efter en isolering af krybekælder vil du hurtigt kunne mærke en kæmpe forskel.

Hos Vestegnens Isolering hjælper vi med at få isoleret din krybekælder, så du igen kan nyde et gulv, hvor temperaturen er ens alle steder. Det hjælper desuden med at holde på den varme, som dit varmeanlæg producerer.

En god investering

Bygninger opført inden 1960’erne er ofte udstyrede med krybekældre, hvilket er en udfordring rent opvarmnings- og isoleringsmæssigt. Der er dog hjælp at hente.

En grundig efterisolering af krybekælderen vil ofte være en god investering i dit eget velvære. Derudover kan det faktisk også være en god investering økonomisk. De fleste der får udført isolering af krybekælder ender med at spare flere tusinde kroner på varmeregning om året efterfølgende. Desuden hjælper det også med at forbedre boligens energimærke. Det kalder vi en win-win-situation!

Ønsker du at energioptimere din bolig fuldstændigt hjælper vi også gerne med bl.a. hulmursisolering eller isolering af loft.

isolering af krybekælder

Fokus på kvalitet

Hos Vestegnens isolering går vi op i at levere et resultat, der lever op til både dine og vores tårnhøje standarder for kvalitet. Med faglig stolthed lægger vi også stor vægt på give god service fra start til slut i processen. Vi sørger for at overholde tider og aftaler.

Kontakt os i dag

Som isoleringsfirma er det vigtigste for os, at resultatet lever op til dine og vores standarder for kvalitet. Det samme gælder også de aftaler vi har lavet med jer, hvorfor vi gør meget ud af at komme til tiden og overholde alle aftaler til punkt og prikke.

Har du flere spørgsmål? Tag fat i os på telefon 31 26 98 18, send en e-mail til info@v-isolering.dk eller benyt dig af vores online kontaktformular.

Få tilskud til isolering

Det er muligt at få tilskud til håndværksydelser på der medfører energi- og klimaforbedringer på boligen, såsom hulmursisolering, loftisolering mm.

Vi hjælper gerne med at beregne størrelsen på dit energitilskud, samt med papirarbejdet i denne forbindelse.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, vores kunder ofte stiller.

Hvad koster det at få isoleret en krybekælder?

Prisen på isolering af krybekælder afhænger i høj grad af opgavens omfang og karakter, samt måden, hvorpå kælderen mest effektiv kan blive isoleret på. Vi ved at ingen to opgaver er ens, hvorfor vi altid skræddersyr vores priser til den enkelte opgave.

Kan det betale sig at isolere en krybekælder?

Oftest vil isolering af krybekælder være en god investering, som vil tjene sig selv hjem efter relativt kort tid, gennem besparelser på varmeregningen. Ifølge Energistyrelsen kan du spare mellem 1.500 kr. – 16.000 kr. om året afhængig af din opvarmningskilde og type af isolering.

Hvilket materiale er bedst til isolering af krybekælder?

Hos Vestegnens Isolering benytter vi udelukkende papiruldsisolering af højeste kvalitet fra førende leverandører som Papiruld Danmark og Climacell når vi udfører isolering af krybekælder. Dette sørger for uovertruffen tæthed samt lang holdbarhed. Papiruld er et miljøvenligt materiale, som samtidig er både brand- og skadedyrshæmmende.

Vælg bæredygtigt og klimavenligt med træfiberisolering

Hos Vestegnens Isolering værner vi om miljøet og vi stræber efter at mindske vores CO2-udledning, ved hele tiden at tænke bæredygtighed ind i vores processer og fremgangsmåder. Vores seneste initiativ indebærer anvendelse af træfibre som isoleringsmateriale. Det er en bæredygtig løsning, da materialet er fremstillet af genanvendte træfibre, og produktionen har en negativ CO2-udledning på ca. -40 kg pr. m2. Sammenlignet med andre isoleringsmaterialer som glasuld, stenuld og EPS, har træfiber et langt mindre klimaaftryk.

Udover at være bæredygtigt, er træfiber også et effektivt isoleringsmateriale. Det er velegnet til at reducere varmetab og støj, samtidig med at det tillader bygningen at ånde og undgå kondensproblemer. Træfiberisolering er også et brandhæmmende materiale og er velegnet til at beskytte mod skadedyr og skimmelsvamp.