Isolering af krybekælder

Fryser du om tæerne, eller ønsker du generelt et bedre indeklima?

Isolering af krybekælder

Hold på varmen

Varmen slipper nemt ud af din bolig hvis krybekælderen ikke er grundigt isoleret. Det kan medføre et ubehageligt indeklima samt en større varmeregning. Efter en isolering af din krybekælder vil du hurtigt kunne mærke en kæmpe forskel.

Hos Vestegnens Isolering hjælper vi med at få isoleret din krybekælder, så du igen kan nyde et gulv, hvor temperaturen er ens alle steder. Det hjælper desuden med at holde på den varme, som dit varmeanlæg producerer.

En god investering

Bygninger opført inden 1960’erne er ofte udstyrede med krybekældre, hvilket er en udfordring rent opvarmnings- og isoleringsmæssigt. Der er dog hjælp at hente.

En grundig efterisolering af krybekælderen vil ofte være en god investering i dit eget velvære. Derudover kan det faktisk også være en god investering økonomisk. De fleste der får udført isolering af krybekælder ender med at spare flere tusinde kroner på varmeregning om året efterfølgende. Desuden hjælper det også med at forbedre boligens energimærke. Det kalder vi en win-win-situation!

Fokus på kvalitet

Hos Vestegnens isolering går vi op i at levere et resultat, der lever op til både dine og vores tårnhøje standarder for kvalitet. Med faglig stolthed lægger vi også stor vægt på give god service fra start til slut i processen. Vi sørger for at overholde tider og aftaler.

Kontakt os i dag

Som isoleringsfirma er det vigtigste for os, at resultatet lever op til dine og vores standarder for kvalitet. Det samme gælder også de aftaler vi har lavet med jer, hvorfor vi gør meget ud af at komme til tiden og overholde alle aftaler til punkt og prikke.

Har du flere spørgsmål? Tag fat i os på telefon 31 26 98 18, send en e-mail til info@v-isolering.dk eller benyt dig af vores online kontaktformular.

Få tilskud til isolering

Det er muligt at få tilskud til håndværksydelser på der medfører energi- og klimaforbedringer på boligen, såsom hulmursisolering, loftisolering mm.

Vi hjælper gerne med at beregne størrelsen på dit energitilskud, samt med papirarbejdet i denne forbindelse.