Loftisolering

Gør varmeregningen mindre og få et bedre indeklima

Loftisolering

Mange fordele ved loftisolering

Har du en mistanke om, at din nuværende loftisolering er fyldt med kuldebroer og revner? Er varmeregningen højere end den burde være? Så er det nok en god ide at overveje isolering af dit loft.

Med en grundig efterisolering af loftet kan du spare en god sjat penge årligt og endda hæve værdien af din bolig. Udover at være en rationel investering får du også et bedre og meget mere behageligt indeklima. Kort sagt er der ikke mange ulemper ved at få isoleret loftet, hvis behovet er der.

Et isoleringsfirma du kan regne med

Et dårligt isoleret loft kan være opstået af mange forskellige årsager. Måske er det oprindelige isoleringsarbejde ikke blevet udført særlig godt. Eller måske lever isoleringslagets tykkelse ikke op til nutidens standarder på minimum 300 mm. Hos langt de fleste vil den bedste løsning være at få udført en grundig efterisolering af loftet.

Med en løsning fra Vestegnens Isolering er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt i første hug. Vi har stor faglig stolthed og sætter barren højt, når det kommer til kvalitet og service. Vores mål som isoleringsfirma er at give håndværkerbranchen et bedre omdømme gennem godt håndværk hos alle vores kunder. Derfor gør vi meget ud af at levere konsistente resultater, som kunderne kan regne med.

Fokus på dine behov

Vi sætter dine behov i fokus lige fra vi modtager din henvendelse. For os er det super vigtigt, at isoleringen matcher kundens forventninger og ønsker. Inden vi sammensætter et tilbud til dig tager vi en grundig snak om netop din situation, hvortil vi skræddersyr en løsning.

Få en skræddersyet løsning

Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser såsom loftisolering? Eller ønsker du allerede et tilbud? Uanset hvad kan du altid kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen på 31 26 98 18 samt e-mail info@v-isolering.dk. Du kan også nemt og hurtigt udfylde formularen her på siden med en kort besked. Så vender vi straks tilbage!

Få tilskud til isolering

Det er muligt at få tilskud til håndværksydelser på der medfører energi- og klimaforbedringer på boligen, såsom hulmursisolering, loftisolering mm.

Vi hjælper gerne med at beregne størrelsen på dit energitilskud, samt med papirarbejdet i denne forbindelse.