Loftisolering

Gør varmeregningen mindre og få et bedre indeklima

Loftisolering

Mange fordele ved isolering af loft

Har du en mistanke om, at din nuværende loftisolering er fyldt med kuldebroer og revner? Er varmeregningen højere end den burde være? Så er det nok en god ide at overveje isolering af dit loft.

Med en grundig isolering af loft kan du spare en god sjat penge årligt og endda hæve værdien af din bolig. Udover at være en rationel investering får du også et bedre og meget mere behageligt indeklima. Kort sagt er der ikke mange ulemper ved at få isoleret loftet, hvis behovet er der.

Et isoleringsfirma du kan regne med

Et dårligt isoleret loft kan være opstået af mange forskellige årsager. Måske er det oprindelige isoleringsarbejde ikke blevet udført særlig godt. Eller måske lever isoleringslagets tykkelse ikke op til nutidens standarder på minimum 300 mm. Hos langt de fleste vil den bedste løsning være at få udført grundig isolering af loft.

Med en loftisolering fra Vestegnens Isolering er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt i første hug. Vi har stor faglig stolthed og sætter barren højt, når det kommer til kvalitet og service. Vores mål som isoleringsfirma er at give håndværkerbranchen et bedre omdømme gennem godt håndværk hos alle vores kunder. Derfor gør vi meget ud af at levere konsistente resultater, som kunderne kan regne med.

Har du brug for vores ekspertise indenfor eksempelvis hulmursisolering eller isolering af skunk, står vi også klar til at give et skarpt tilbud på dette.

isolering af loft af professionel isolatør

Fokus på dine behov

Vi sætter dine behov i fokus lige fra vi modtager din henvendelse. For os er det super vigtigt, at isoleringen matcher kundens forventninger og ønsker. Inden vi sammensætter et tilbud til dig tager vi en grundig snak om netop din situation, hvortil vi skræddersyr en løsning.

Få en skræddersyet løsning

Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser såsom loftisolering? Eller ønsker du allerede et tilbud? Uanset hvad kan du altid kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen på 31 26 98 18 samt e-mail info@v-isolering.dk. Du kan også nemt og hurtigt udfylde formularen her på siden med en kort besked. Så vender vi straks tilbage!

Få tilskud til isolering

Det er muligt at få tilskud til håndværksydelser på der medfører energi- og klimaforbedringer på boligen, såsom hulmursisolering, loftisolering mm.

Vi hjælper gerne med at beregne størrelsen på dit energitilskud, samt med papirarbejdet i denne forbindelse.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, vores kunder ofte stiller.

Hvordan fungerer loftisolering?

Da varme stiger opad, fungerer loftisolering som et beskyttende lag, der sikre at boligens varme ikke slipper ud gennem loftet. En veludført loftisolering vil medføre en større varmebesparelse, samt et bedre indeklima for boligen og dens beboere.

Hvad koster det det at få isoleret loftet?

Prisen på isolering af loft afhænger i høj grad af opgavens omfang og karakter. Vi ved at ingen to opgaver er ens, hvorfor vi altid skræddersyr vores priser til den enkelte opgave.

Hvilket materiale er bedst til isolering af loft?

Hos Vestegnens Isolering benytter vi udelukkende papiruldsisolering af højeste kvalitet fra førende leverandører som Papiruld Danmark og Climacell når vi udfører hulmursisolering. Dette sørger for uovertruffen tæthed samt lang holdbarhed. Papiruld er et miljøvenligt materiale, som samtidig er både brand- og skadedyrshæmmende.